Inspiration

Se vores 4 udvalgte kategorier af kreativ vægkunst, som kan tilføje dit hjem noget personligt. Alle motiver er tidsløse, og fyldt med kraftfulde budskaber og detaljer, som kan udforskes igen og igen i et stillestående øjeblik.

Plakater om kærlighed

Nogle gange skal vi mindes om det vigtige i livet. Heart Art sætter ord på kærligheden, så den udover at være et daglig billedspor i dit liv også husker dig på, at udtrykke og vise din kærlighed til dine kære. Bliv inspireret til at sætte ord på en stærk følelse, som du måske ikke selv er i stand til at udtrykke.

Se produkterne

Plakater om nærvær

Evnen til at være nærværende og til stede i nuet skaber fundamentet for personlig handlekraft og styrke. Vores mentale tilstedeværelse udfordres dagligt af deadlines, praktiske opgaver og digitale teknologier. Vælg nærværet til med Heart Art og inviter ord og citater med ind som en visuel huskeseddel i din hverdag.

Se produkterne

Plakater om hygge

Ordet hygge er indbegrebet af noget særligt ved dansk kultur. Hygge beskriver både en stemning, en følelse og betegner en særlig måde at være sammen på. Heart Art sætter ord på hyggen og hjælper dig med at indfange og fastholde den i dit liv.

Se produkterne

Gaveidé – når du vil sige noget til nogen

Giv en Heart Art plakat som en personlig og unik gave, der bliver ved med at sprede glæde og eftertænksomhed hos modtageren. Gå på opdagelse i vores store sortiment og find lige præcis den gave, der passer bedst muligt til den person, du ønsker at glæde. Plakaterne findes i forskellige temaer og passer til enhver lejlighed – og har hver og én noget på hjerte.

Se produkterne